Μουσικες Βραδιες

Το 2000 κάποια μέλη της ΠΕΡΙΗΓΗΤΙΚΗΣ που τραγουδούσαν και παίζανε κιθάρες από νέοι, ιδρύουν το φωνητικό και κιθαριστικό σύνολο «ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΠΕΡΙΗΓΗΤΕΣ».
Η ΠΕΡΙΗΓΗΤΙΚΗ τους αγκαλιάζει, αφού εξ άλλου οι περισσότεροι είναι μέλη της και τους παραχωρεί στέγη στη λέσχη, όπου αρχίζουν οι πρόβες που σχεδόν πάντα καταλήγουν σε κάποιο κρασάκι και μεζέ.

Επικεφαλής της προσπάθειας αυτής μπαίνει ο τότε Πρόεδρος της Περιηγητικής Χρήστος Νικολάου, που είχε πείρα από χορωδίες και είχε και την αρχική ιδέα μαζί με τον κιθαρίστα Τάκη Φλωράκη.

Άλλα μέλη ήταν οι, κιθαρίστες Κώστας Τρυφίδης και Μάνος Μποφάντης και οι χορωδοί Τάκης και Βάσω Μπέλμπα, Γιάννης Δρακούλης, Γιάννης Καλεώδης,Τούλη Νικολάου, Χρήστος Κοροβέσης, Αφροδίτη Λιόση, Κική Μπάρμπα και άλλοι που προστέθηκαν στην συνέχεια.

Αποτέλεσμα της προσπάθειας εκείνης δύο συναυλίες στο Μάτι, δύο συναυλίες στο Κέντρο Νεότητας του Δήμου Χαλανδρίου και μία στο θέατρο της ΡΕΜΑΤΙΑΣ με πάνω από 600 θεατές.

Μετά την αποχώρηση του Χρήστου Νικολάου το 2005, η παρέα συνεχίζει τις συναντήσεις της κάθε Παρασκευή στην λέσχη σε πιο χαλαρή μορφή, με κρασάκι, πολύ τραγούδι και αμείωτο κέφι.