Ρεβανί με Ινδοκάρυδο

Ρεβανί με Ινδοκάρυδο

Μαρία μου,

Καταπληκτικη η συνταγή με την καρύδα! Με πρώτη ευκαιρία θα την φτιάξω

Και θα σου πω αποτελέσματα! Σ´ευχαριστουμε.

Elli Tiligada
ellitiligada@yahoo.gr
130.43.72.207

 

Ενα γλυκάκι για την Κυριακή

Το γλυκό το πήρα από το blog  https://www.facebook.com/ntina.georgopoulou

 

Χτυπάμε στο μιξερ 6 αυγά (θερμ.δωμ) με 1 ποτ.νερ. ζάχαρη.

Προσθέτουμε σταδιακά 2 βανίλιες ,

1 ποτ.σπορέλαιο και

1 ποτ.αλευρι για όλες τις χρήσεις, στο οποιο εχουμε ανακατεψει 20 γρ.baking powder και 1 ποτ.ινδοκάρυδο.

Τέλος και  λίγο ξυσμα 1 λεμονιού.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 40-50′ στους 170β.Κ. ή 400 β.Φ.

Παράλληλα ετοιμάζουμε το σιρόπι::2,5 ποτ.ζάχαρη, 3,5 ποτ.νερό και 1 φλούδα λεμονιού και περιχύνουμε το γλυκό.

 revani_n