Γενικα

Παρουσιαση Ιστοσελίδας Περιηγητική Ένωσης Χαλανδρίου 2016

Παρουσιαση Ιστοσελίδας Περιηγητική Ένωσης Χαλανδρίου 2016

Την Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2016  έγινε στη Λέσχη της Περιηγητικής Ενωσης Χαλανδρίου η παρουσίαση της νέας Ιστοσελίδας του Συλλόγου παρουσία πολλών φίλων της Περιηγητικής.

Η κυρία Μπονίκου άνοιξε την εκδήλωση με την παρακάτω επιστολή:
“Είμαστε στην ευχάριστη θέση, μετά το πέρας των απαραίτητων εργασιών, να παρουσιάσουμε την Ιστοσελίδα στο διαδίκτυο και στο ευρύ κοινό.
Στην ιστοσελίδα θα βρείτε μια λεπτομερή παρουσίαση των εκδηλωσεων, των δραστηριοτητων και της Ιστορίας του Συλλογου. Ενσωματώνοντας κάθε σύγχρονη τεχνολογία, η ιστοσελίδα προσφέρει στους επισκέπτες τη δυνατότητα, να ενημερωθούν από επιπλέον Υπηρεσίες για το προγραμμα της τηλεορασης , για τα εφημερευοντα φαρμακεια, τα εφημερευοντα νοσοκομεια, συνταγές μαγειρικής, ειδήσεις τώρα, για τον καιρό και αλλες χρησιμες καθημερινες πληροφοριες που χρειαζεται ο καθενας απο εμας. Πιο συγκεκριμένα, στo ανανεωμένο διαδικτυακό τόπο ο επισκέπτης έχει την δυνατότητα να περιηγηθεί γρήγορα από το βασικό μενού σε επιμέρους ενότητες. Σε κάθε μια από τις ενότητες αναλύονται σχετικά θέματα και πληροφορίες.
Κύριος στόχος μας είναι ο Σύλλογος να δείξει σε ηλεκτρονική πια μορφή το αξιόλογο έργο του. Τόσο τα Μέλη του Συλλόγου όσο και το ευρύ κοινό, να έχουν την δυνατότητα ενός σύγχρονου πληροφοριακού εργαλείου και φιλοδοξούμε αυτό το εργαλείο να αποτελεί καθημερινή αγαπημένη συνήθεια των Μελών μας. Ευχαριστoύμε για την συμπαράσταση όλο το Διοικητικό Συμβούλιο που με τις σοφες συμβουλές του, συνέβαλε στη σωστή δομή αυτής της Ιστοσελίδας. Ειδικά ευχαριστώ τον Πρόεδρο της Περιηγητικής κύριο Κώστα Μπιζάνο ο οποίος βλέποντας στο Μέλλον, έδωσε όλη του την υποστήριξη , τον κύριο Χρήστο Νικολάου, ο οποίος οραματίστηκε συτή την Ιστοσελίδα, αφού επι χρόνια έχτιζε τα θεμέλια της με πληροφορίες σχετικά με τον Σύλλογο και επίσης τον κύριο Χρήστο Τηλιγάδα για την άψογη τεχνική υποστήριξη. Ενα μεγάλο ευχαριστώ θέλουμε επίσης να εκφράσουμε στα αγαπημένα μας μέλη της Περιηγητικής που ήρθαν σήμερα, δείχνοντας έτσι το ενδιαφέρον τους σε αυτή την καινούργια προβολή του Συλλόγου μας. Ευχαριστούμε”.

Στη συνέχεια ο δημιουργός και σχεδιαστής της Ιστοσελίδας Πατρικ Μανσταιν περιεγραψε το νεο διαδικτυκό ιστοτοπο του Συλλόγου μας. Έγιναν επεξηγήσεις της δομής αλλά και του τρόπου περιήγησης του ιστοτότοπου.
Οι παρευρισκόμενοι χειροκρότησαν αυτή τη παρουσίαση, έδωσαν θερμά συγχαρητήρια στον Πάτρικ Μάνσταιν τόσο για την δομή όσο και για την όμορφη παρουσία της Ιστοσελίδας  και έδωσαν επίσης διάφορες προτάσεις για επιπλέον υπηρεσίες ή πληροφορίες.

20160210_192111_Καραολη Δημήτριου   20160210_201210  20160210_202451

Maria Bonikou

February 20th, 2016

2 comments

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *